pondelok 8. decembra 2008

SkyEurope prináša Happy Hour už aj priamo na oblohu

SkyEurope Airlines, ktoré boli v prieskume spoločnosti Skytrax nedávno zvolené za najpopulárnejšiu nízkonákladovú leteckú spoločnosť vo východnej Európe, predstavujú unikátnu novinku s názvom Happy Hour. SkyEurope sú prvou leteckou spoločnosťou v regióne, ktorá ponúka jedinečný koncept každodenne redukovaných cien na vybrané linky. Šťastná hodinka u SkyEurope trvá vždy od poludnia do jednej hodiny poobednej stredoeurópskeho času, každý pracovný deň.

SkyEurope ponúka od 6. októbra unikátnu každodennú akciu s názvom Happy Hour, ktorá je určená všetkým klientom, ktorí majú možnosť rezervovať si letenky prostredníctvom internetu. Každý pracovný deň medzi 12:00 a 13:00 stredoeurópskeho času ponúkne SkyEurope vybrané linky svojim klientom za špeciálne akciové ceny. Len za prvý týždeň od spustenia Happy Hour SkyEurope zaznamenali niekolko tisic rezervácií a obrovský záujem zo strany cestujúcich o letenky v rámci happy hour.

"SkyEurope prináša Happy Hour doslova na oblohu," hovorí Steven Greenway, obchodný riaditeľ SkyEurope a dodáva: "Šťastná hodinka už nebude iba doménou reštaurácií či barov, ponuku Happy Hour budú môcť nájsť klienti SkyEurope pravidelne na našej internetovej stránke ako doplnok k obľúbenému menu leteniek za najnižšie ceny. Sme radi, že Happy Hour sa stala okamžite veľmi populárnou medzi cestujúcimi, a preto odporúčam nezmeškať príležitosť a navštívíť skyeurope.com aj počas obeda."


Ubytovanie Alghero

Žiadne komentáre: